S01E00 m. Simon Krag Linde: Mit første pilotafsnit

Hjertelig velkommen til pilotafsnittet af ’Min Første’.

Her skal du høre lidt om podcasten, hvem der laver den, og om hvad 1. sæson kommer til at handle om.

‘Min Første’-podcasten kommer nemlig til at køre i sæsoner. Og sæson 1 har fokus på de muligheder, man har, mens man er studerende og om alt det der sker, lige inden man starter på sit første job som færdiguddannet.

Vi skal fx tale om:

  • det første relevante studiejob
  • den første ansøgning
  • den første samtale
  • den første praktik
  • den første udveksling
  • den første case competition.

Og her får jeg besøg af en række kloge, sjove og ambitiøse mennesker, der har mindst lige så meget faglig krudt i røven, som jeg har. Fx folk som Niels Vium, der driver podcasten MindCast, UngKom-bestyrelsesformanden Maria Ellegaard Møller, og tv-personligheden Thomas Skov.

Her vil vi i et afsnit ad gangen blive lidt klogere arbejdsmarkedet, tale om fejl og om tips og forhåbentlig gøre din vej ind på jobmarkedet lidt mindre bumpet.

‘Min Første’ bliver lavet af min bror, Jacob Krag Linde, og jeg. Jacob er ham, der klipper og producerer podcasten, og sørger for, at jeg lyder meget klogere, end jeg gør i virkeligheden 😉

/Jacob og Simon Krag Linde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *